Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

CYCLON

Πατήστε το και βρείτε το κατάλληλο λιπαντικό CYCLON για το όχημα ή τον εξοπλισμό σας!

BP

BP PLUS LHM

Για τα υδραυλικά συστήματα αυτοκινήτων Citroen (κατασκευής μετά το 1996

BP Autran

Όλα τα αυτόματα κιβώτια των Ford (1983 έως 1996) και GM (πριν το 2005), ΜΒ 236,5, ΜΑΝ 339F, Allison C4, ZF TE-ML 04D, 14A, 17C, Voith 55.6335

BP VANELLUS MULTIGRADE 20W50 20 LT

Πολλαπλών χρήσεων λιπαντικό πετρελαιοκινητήρων,για χρήση σε οχήματα παλαιάς τεχνολογίας ή κινητήρες χαμηλών απαιτήσεων. ACEA E2 API CG-4/CF-4/SG

CYCLON


FARMA PRIME 20W-30

Λιπαντικό γεωργικών ελκυστήρων κατηγορίας Super Tractor Oil Universal (STOU).Eίναι κατάλληλα για τη λίπανση του πετρελαιοκινητήρα (turbo ή απλού),του υδραυλικού συστήματος,του διαφορικού, του κιβωτίου ταχυτήτων και των εμβαπτιζομένων φρένων (wet brakes).Συστήνονται για τη λίπανση ευρέως φάσματος τρακτέρ και λοιπών αγροτικών μηχανημάτων Μassey Ferguson,John Deere,Ford,New Holland,Fiat,Zeto,Landini,Lamborghini κτλ.

Συσκευασίες : ΔOX 20L
Εγκρίσεις - Προδιαγραφές : API CF-4/CF/SF,API GL-4, GM ALLISON C-4,MF CMS M-1135/1143/1139/M1144/M1145, ZF TE ML 06A/B/C, 07B, FNH 82009201/2/3 FORD M2C159-B/C,134D,J.DEERE J-20C/J27,CASE NEW HOLLAND MAT 3525/3526

======================================================================
FARMA FLUID 10W-30

Λιπαντικό γεωργικών ελκυστήρων κατηγορίας Super Tractor Oil Universal (STOU).Eίναι κατάλληλα για τη λίπανση του πετρελαιοκινητήρα (turbo ή απλού),του υδραυλικού συστήματος,του διαφορικού, του κιβωτίου ταχυτήτων και των εμβαπτιζομένων φρένων (wet brakes).Συστήνονται για τη λίπανση ευρέως φάσματος τρακτέρ και λοιπών αγροτικών μηχανημάτων Μassey Ferguson,John Deere,Ford,New Holland,Fiat,Zeto,Landini,Lamborghini κτλ.

Συσκευασίες : 4L, - ΔOX  20L
Εγκρίσεις - Προδιαγραφές : API CF-4/CF/SF,API GL-4, GM ALLISON C-4,MF CMS M-1135/1143/1139/M1144/M1145, ZF TE ML 06A/B/C, 07B, FNH 82009201/2/3 FORD M2C159-B/C,134D,J.DEERE J-20C/J27,CASE NEW HOLLAND MAT 3525/3526

Cyclon Extra 20-50


Κορυφαίας ποιότητας πολύτυπα λιπαντικά ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε μικτούς στόλους σύγχρονων πετρελαιοκινητήρων και βενζινοκινητήρων. Προσφέρουν αξιό-πιστη προστασία κατά της φθοράς σε ευρύ φάσμα συνθηκών και σε κανονικά διαστή-ματα αλλαγής.
Κατάλληλα για χρήση σε μικτούς στόλους ατμοσφαιρικών και υπερτροφοδοτούμενων πετρε-λαιοκινητήρων και βενζινοκινη-τήρων, παλαιότερης τεχνολογίας, Euro I, II, ΙΙΙ σε εντός/εκτός δρό-μου χρήσεις, υπό πιο ήπιες συν-θήκες λειτουργίας και για κανονι-κά διαστήματα αλλαγής λαδιών.
API CF-4/CG-4/SG/SJ,ACEA A2/B3/E2,MB 228.1/229.1,MTU Type 1,VOLVO VDS,MAN 271,VW 501.01/505.00
Συσκευασία 4L - 1L - 20L

ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΩΝ ΣΕΡΒΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Κατόπιν παραγγελίας σας ετοιμάζουμε το σετ σε οικονομικότερη τιμή
Π.χ.
Σετ φίλτρα για το FORD FOCUS 16

Φίλτρο λαδιού HENGST – H14W23
Φίλτρο βενζίνης  TOKIO –FB-76
Φίλτρο αέρος  CLEAN  - MA1105
Φίλτρο καμπίνας – FIBA – CF-12

Στην συμφέρουσα τιμή 37 ΕΥΡΩ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΡΟΥΛΕΜΑΝ-ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

,
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΑΚΡΑΞΟΝΙΟΥ

ΛΑΣΤΙΧΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΡΟΧΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ

ΜΟΥΑΓΕ

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΧΑΛΑ ΑΚΡΑΞΟΝΙΑ


 

ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 

 

ΠΛΑΤΟ

ΔΙΣΚΟΣ

ΓΡΥΛΑΚΙ

NTIZA STOP

ΚΑΠΑΚΙ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

ΚΑΠΑΚΙ ΛΑΔΙΟΥ

ΦΛΑΝΤΖΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανταλλακτικά τρακτέρ ακρομπαρα ΑΚΡΟΜΠΑΡΑ

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από τσιμούχες

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Klima Fresh LIQUI MOLY

Κάντε δεξί κλικ επάνω στην εικόνα να δείτε το βίντεο

ΣΠΡΕΙ ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ

Κόλλα DIRKO HT 90gr Γερμανίας

Φλαντζόκολλα κόκκινου χρώματος υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται σε όλα τα μηχανήματα
Όταν στεγνώσει αποκτά ελαστικότητα και με αυτόν τον τρόπο στεγανώνει πλήρως τις επιφάνειες που εφαρμόζεται. Ανθεκτική σε θερμοκρασίες από -50° εώς +250°.
 

Λάδι αυτοκινήτου Bp Visco 5000, 10W/40, συσκευασία 4Lt

Το BP Visco 5000 10W-40 είναι ένα υψηλής ποιότητας συνθετικό λιπαντικό κινητήρων με τα εξής πλεονεκτήματα:

Άριστη καθαρότητα του κινητήρα.
Αυξημένη προστασία του κινητήρα για τις συνήθεις συνθήκες οδήγησης.
Χαμηλή κατανάλωση λιπαντικού.


BP Visco με Τεχνολογία Προστασία ς Κινητήρα Cleanguard (TM): Διατηρεί τον Κινητήρα σας πιο Καθαρό, για Περισσότερο Χρόνο.
 

Διαθέτουμε πολλούς τύπους ιμάντων

ΡΟΥΛΕΜΑΝ

ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΞΟΝΩΝ P.T.O

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΟΜΠΑΚΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Γράσο FEG Λιθίου

Γράσο βάσεως λιθίου πολλαπλών χρήσεων για αυτοκίνητα, φορτηγά, και για χρήση στη βιομηχανία και τη ναυτιλία. Κατάλληλο για ρουλεμάν και κουζινέτα. Αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες.
 

ΦΙΛΤΡΑ

ΦΙΛΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

 

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ
ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ
 

ΑΥΞΗΣΗ ΟΚΤΑΝΙΩΝ ΒΕΝΖΙΝΗΣ OCTANE BOOSTER WYNN'S

Το Wynn's Octane Booster είναι ιδανικό για την αύξηση των οκτανίων στη βενζίνη με ή χωρίς μόλυβδο σε όλους τους κινητήρες βενζίνης, χρησιμοποιώντας τη βελτιωμένη τεχνολογία του Μαγγανίου(ΜΤΤ). Αυξάνει τον αριθμό των οκτανίων από 2 έως 5 βαθμούς, παρέχει αποτελεσματική ασφάλεια ενάντια στην κάμψη των εδρών των βαλβίδων σχηματίζοντας ένα στρώμα στις έδρες των βαλβίδων που αντικαθιστά τις ευεργετικές ιδιότητες του μόλυβδου, ελαττώνει και αποτρέπει το κροτάλισμα του κινητήρα, βελτιώνει την απόδοση και επίδραση του κινητήρα και ελαττώνει την κατανάλωση καυσίμων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βενζίνη με ή χωρίς μόλυβδο, είναι ασφαλές για καταλυτικούς μετατροπείς και Turbocharger και δεν περιέχει υποκατάστατα μολύβδου.
 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ INJECTOR CLEANER WYNN'S

Το Wynn's Injector Cleaner είναι προιόν πολλαπλής χρήσης που καθαρίζει και κρατά καθαρό ολόκληρο το σύστημα τροφοδοσίας βενζίνης και βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα. Καθαρίζει το σύστημα τροφοδοσίας και αντλίας βενζίνης και τα διατηρεί καθαρά, αποτρέπει τη δημιουργία καταλοίπων στις βαλβίδες, το σύστημα αναρρόφησης και στο θάλαμο καύσης, βελτιώνει την ανάφλεξη σε κρύες καιρικές συνθήκες, βελτιώνει την καύση και την απόδοση του κινητήρα, αποκαθιστά τον ψεκασμό, διατηρεί σε χαμηλές τιμές τις εκπομπές ανθράκων και υδρογονανθράκων, ελαττώνει το κροτάλισμα (πυράκια), λιπαίνει τους ψεκαστήρες, αντλία βενζίνης, βαλβίδες και την περιοχή επάνω στον κύλινδρο, αποτρέπει διάβρωση και σκουριά, παρατείνει τη ζωή του συστήματος ψεκασμού και δεν επηρεάζει καταλυτικούς μετατροπείς και Turbocharger. Συνιστάται για βενζίνη με ή χωρίς μόλυβδο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινητήρες βενζίνης για να αποτρέπει τη δημιουργία βρωμιάς στη βαλβίδα αναρρόφησης, να καθαρίζει και να κρατά καθαρό το σύστημα ψεκασμού και την αντλία βενζίνης. Η χρήση του συνιστάται για να αποτρέπει την προανάφλεξη, να ελαττώνει το χτύπημα στα πυράκια, να βοηθά το δύσκολο ξεκίνημα του κινητήρα, να ελαττώνει την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές καυσαερίων.
 
 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΛΑΔΙΟΥ CHARGE OIL TREATMENT WYNN'S

Το Wynn's Charge είναι συμπλήρωμα λαδιού που καταπολεμά την υπερβολική κατανάλωση λαδιού και εκπομπή μπλε και γκρι καπνού. Τέτοιο πρόβλημα προκαλείται από τη φθορά δακτυλιδιών και εμβόλων στα πιστόνια κάτι που οδηγεί στην εισροή λαδιών στο θάλαμο καύσης. Βελτιώνει τη ρευστότητα των λαδιών, δημιουργεί ισχυρή προστατευτική ταινία λίπανσης που ανθίσταται στην υπερλειτουργία και υπερθέρμανση του κινητήρα, αποκαθιστά τη συμπίεση και πίεση των λαδιών, ελαττώνει την υπερβολική κατανάλωση λαδιών και εκπομπές καπνού και ελαττώνει το θόρυβο του κινητήρα. Δεν επηρεάζει καταλυτικούς μετατροπείς και είναι συμβατικό με όλα τα ορυκτά, συνθετικά, απλά και πολυβάθμια λάδια. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για περιπτώσεις υπερλειτουργίας, υπερθέρμανσης και υψηλό θόρυβο του κινητήρα. Συνιστάται για κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, για βιομηχανικές μηχανές με μεγάλη κατανάλωση λαδιών και χαμηλή συμπίεση και πίεση λαδιών. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε παλιούς φθαρμένους κινητήρες και συνιστάται για περιπτώσεις οδήγησης μεγάλων αποστάσεων, υψηλών θερμοκρασιών και ανηφορικών δρόμων.
 

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ 250ml LIQUIMOLY

Biopet

Το Biopet είναι υγρό μυκητοκτόνο πρόσθετο με ευρύ φάσμα δράσης εναντίον όλων των μικροοργανισμών που συναντώνται στο πετρέλαιο, ενώ δεν επηρεάζει τις ιδιότητες του πετρελαίου και την συμπεριφορά καύσης. Το Biopet εμποδίζει την αποδόμηση του πετρελαίου από τους μικροοργανισμούς και την επακόλουθη διάβρωση δεξαμενών και δημιουργία αποικιών που βουλώνουν τα φίλτρα.

PITSIL RED

Κατάλληλο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Απομακρύνει αποτελεσματικά έντομα και περιττώματα πουλιών από το παρμπριζ χαρίζοντας τέλεια ορατότητα. Δεν επηρεάζει το χρώμα. Επίσης αποτρέπει την επικάθιση αλάτων στο σύστημα ρίψης του υγρού.
 

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ AIR CONDITION 150ml LIQUI MOLY

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα
(περίπου 10 λεπτά) αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούνται από βακτήρια
και μούχλα στα συστήματα κλιματισμού, αγωγούς εξαερισμού ή το εσωτερικό του
οχήματος. Απλή χρήση , δεν αφαιρεί την γύρη ή τη σκόνη των φίλτρων. Ένα
ευχάριστο, φρέσκο άρωμα παραμένει μετά την χρήση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Ειδικό για την αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων. Περιεχόμενο (150ml). Γερμανικό
προϊόν।

Βρείτε τα φίλτρα για το όχημα σας



Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα που επιθυμείτε και άνοιγμα σε νέο παράθυρο